Andreea Balan Divort

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Realizatorul Cristi Brancu a dezvaluit ca Andreea ar fi fost deranjata de faptul ca sotul sau a marturisit in presa problemele sale din copilarie.


Andreea Balan Photos News And Videos Trivia And Quotes Famousfix

Nu-și doresc să trăiască alături de ele.

Andreea balan divort. Andreea Roxana 17-12-2013 Daca se poate am o nelamurire eu muncesc in Grecia sotul in Germania vrem sa imputernicim bunica sa ii scoata pasaport fiului nostru minor si sa il scoata din tara pe langa asta vreau ca ea sa aiba aprobarea mea. În timp ce actorul este izolat la Ferma unde filmează pentru noul sezon al emisiunii de la PRO TV Andreea face pași importanți în. Cu toate acestea precizează sursele noastre când vine vorba de divorț încă nu este nimic stabilit deși ceei doi au discutat de această posibilitate.

Andreea Bălan nu a mai rezistat și a spus adevărul despre căsnicia sa dar și despre atât de mult discutatul divorț de soțul său actorul George Burcea. Dar doar ca să le cucerească. Deși au împreună două fetițe Ella Maya și Clara Maria cei doi nu s-au înțeles prea bine până de curând.

Andreea Bălan pictorial exclusiv de familieprimele imagini cu Clara Maria bebelușul pentru care și-a riscat viața EXCLUSIV Mesajul postat de Andreea Bălan după ce au apărut zvonuri despre divorț Bărbaților le plac femeile puternice. Cântăreața Andreea Bălan 37 de ani a intrat într-un război juridic cu prezentatoarea Viviana Sposub 24 de ani femeia care se iubește în prezent cu George Burcea actorul aflat în proces de divorț cu artista. Ultimul scandal izbucnit în showbiz-ul românesc le are ca protagoniste pe.

Citeste mai mult despre. Căsnicia celor doi nu a durat prea mult iar peste doar 5 luni ei depuneau actele de divorț. Deși mulți se așteptau ca aceștia să își fi încheiat socotelile până în acest moment adevărul este că procesul lor.

Cu procesul de divorț pe rol la Judecătoria Buftea Andreea Bălan 32 de ani și George Burcea 35 de ani își văd separat de viețile lor. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului 2019 și s-au despărțit cu certuri și multe controverse în martie 2020. A postat o imagine cu un bărbat și o femeie posibil prietenii săi la care a adăugat melodia Come Get Her ale cărei versuri sunt un picmai mult controversateCineva să vină să o ia dansează ca o stripteuză se aude pe fundalul postării lui Burcea.

G eorge Burcea și Andreea Bălan au făcut pace la un an de la divorț. Ma numesc Balan Iulianaam 17 ani si as vrea sa ma ajutati si pe mnva rog din suflet. Andreea balan Andreea balan divort George Burcea vedete droguri aurelian temisan Monica Davidescu vedete divort cristi brancu vedete dosar penal de Dana Popa 25 Februarie 2020 -.

Andreea Bălan este în plin divorț de soțul ei George Burcea despărțirea fiind una cu cântec. Andreea Bălan a spus adevăratul motiv al divorțului. După ce George Burcea a fost în vizorul presei odată cu lansarea romanului său despre violență domestică aducându-se la lumină momente din trecutul familiei sale în prim-plan vine acum divorțul.

Andreea Bălan a răspuns tranșant comentariilor fanilor după ce s-a zvonit că divorțează de George Burcea. Câti bani va primi de fapt după divorț. Ea susține că nu s-a așteptat vreodată că se va ajunge la divorț însă acceptă acest lucru și merge mai departe cu capul sus.

Actorul și cântăreața sunt în continuare în proces de divorț asta pentru că la mijloc sunt implicați doi copii fetele Ella și Clara născute în timpul. Andreea Bălan susține că l-a iertat pe George Burcea și că înțelege faptul că cei doi se aflau în etape diferite ale vieții în momentul în care s-au cunoscut. Andreea Bălan dă o super lovitură.

Artista a ales să se despartă de tatăl copiilor ei după ce acesta a fost plecat mai multe zile de acasă în luna decembrie a anului trecut. Atât Andreea cât și Amna au reușit să treacă peste despărțiri încercând să-și refacă viața amoroasă. PREMONITIA VEDETEIAndreea Balan și.

De aproximativ o săptămână despre Andreea Bălan și soțul ei George Burcea se spune că se îndreaptă cu pași repezi spre divorț. George Burcea și Andreea Bălan au avut o nuntă de vis în anul 2019. George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în primăvara anului 2020.

În urma scandalului. Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni. Într-o postare de pe propriul cont de Facebook Aurelian Temișan nașul lor a intervenit în dilema legată de Andreea Bălan.

Amna andreea balan Blitz News divort restaurant Cum l-a poreclit presa vremii pe vestitul Ion Râmaru. George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației de dragoste în februarie 2020 dar nici până în prezent nu au divorțat. Actorul a vorbit despre relația cu fosta soție dar și despre divorț pe care nu și l-a dorit în primă fază.

Soțul Andreei Bălan primele declarații despre divorț. 24 Februarie 2020. Dupa dureroasa despartire dintre Andreea Balan si George Burcea a iesit la iveala contractul prenuptial făcut de Balan.

Temișan a transmis că dacă s-ar renunța la orgolii inutile la mândrie la a se țipa înainte de a analiza situația dacă s-ar trage aer în. Andreea Balan si George Burcea ar avea probleme in casnicie. La început între cei doi au existat multe scandaluri însă lucrurile par să se fi liniștit.

Soțul artistei a făcut primele declarații despre acest subiect. Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu ea și fiica cea mică Clara iar pe fundal se auzea melodia Summertime Sadness a Lanei del Rey. Andreea și George sunt într-o situație critică de când el a vorbit public de tatăl său de când a spus de acesta că e criminal.

De o săptămână încoace gura lumii nu mai tace. Deși fanii și-au făcut griji pentru starea de sănătate a artistei având în vedere că rămăsese singură cu cele două fetițe se pare că aceasta și-a refăcut viața. Vedeta trece printr-o perioadă foarte tristă din viața ei când vede cum familia ei se destramă pe zi ce trece.

George a promis că nu va face public acest lucru că nu va scrie în cartea lui de acel moment pentru a-și proteja familia pe fetițe și pe Andreea de situația care va apărea când se va afla de asta. Andreea Balan divorteaza de George Burcea. Ce spune Andreea Bălan despre fostul soț.

În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George. Sărută-mă tare înainte să pleci Tristeţe de vară.


Pro Tv Andreea Bălan Un Nou Mesaj Despre Divorț Tot Ce S A Scris In Presă E


Ce Simte Acum George Burcea Pentru Andreea Bălan Deși Sunt In Plin Divorț Ea Va Exista Mereu Pentru Mine știri Un Site De Muzica


Andreea Bălan și George Burcea Au Divorțat Oficial Dezvăluirile Făcute De Actor Din Prima Căsnicie Am Invățat Wowbiz


George Burcea Le A Abandonat Pe Andreea Bălan și Pe Fetițe Actorul E Plecat De O


Exclusiv Andreea Bălan Divorțează Viciile Soțului George Burcea Adevăratul Motiv Al Despărțirii Click Mobile


Andreea Bălan A Recunoscut In Sfarsit De Ce Divorţează De George Burcea


Divorțul Dintre George Burcea și Andreea Bălan A Fost Finalizat Nu Cred Că Există Greșeli Pe Pămant Spynews Ro


Andreea Bălan Divorţează De George Burcea Ea Are Un Mare Regret Fetele Noastre Nu Vor Avea Reperul De Familie


Motivul Pentru Care Andreea Bălan Nu Divorțează Chiar Acum Ce Așteaptă De La George Burcea Impact


Imagini Exclusive Cu George Burcea După Ce S A Aflat Că Divorţează De Andreea Bălan Youtube


Andreea Balan Si George Burcea Divort 4 Unica Md


Cristi Brancu Face Dezvăluiri Bombă Despre Căsnicia Andreei Bălan Cu George Burcea Youtube


George Burcea Declaraţii Bombă Despre Divorţul De Andreea Bălan Soţia Mea Stia Că Am Consumat Droguri Si A Anunţat Poliţia


S A Aflat Adevăratul Motiv De Ce A Divorţat Andreea Bălan De Fapt Andreea Antonescu A Dat Totul Din Casă Capital


Pro Tv Reacția Lui George Burcea După Ce A Renunțat La Verighetă și S A Spus Că Divorțează De Andreea Bălan


George Burcea E Istorie Andreea Bălan Ia In Calcul Să Se Recăsătorească După Divorț Nu Doresc


Andreea Bălan A Confirmat Divorțează După Doar 5 Luni De Căsnicie Ce S A Scris In Presă Este Adevărat știri Un Site De Muzica


De Ce A Durat Așa Mult Procesul De Divorț Dintre Andreea Bălan și George Burcea Pentru Că Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


George Burcea Was Asked Why He Broke Up With Andreea Bălan

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here