Andreea Balan Copii

Micutele Ella si Clara au ramas in grija artistei iar tatal lor le viziteaza o data pe saptamana. Andreea Bălan a născut prin cezariană o fetiţă ea şi soţul său actorul George Burcea 31 de ani devenind părinţi pentru a doua oară.


Andreea Balan Insarcinata Cu Cel De Al Doilea Copil Demamici Ro

Andreea Bălan nu ar fi refuzat ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă chiar dacă a trecut printr-un divorț însă Tiberiu Argint nu a fost bucuros de planul vedetei.

Andreea balan copii. Pentru Andreea Bălan anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă în Asia. Andreea Balan a vorbit pentru prima data despre clipele de groaza prin care a trecut in timpul operatiei de cezariana. Zilele trecute Andreei i s-a alăturat şi iubitul.

Instagram Hai că am ales și o întrebare mai sensibilă pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Amenințată cu tribunalul de Andreea Bălan Viviana Sposub ia atitudinte în noul scandal. Ba chiar bărbatul nu a îmbrățișat viața de familie cu copii iar activitățile specifice nu l-au atras.

Totul ar fi pornit de la imaginile pe care vedeta de televiziune le-a postat în mediul online cu cele două fetiţe ale Andreei Bălan şi ale lui George Burcea actualul iubit al Vivianei scrie Libertatea. A II-a matematica si explorarea mediului - Constanta Balan Cristina Voinea Corina Andrei Nicoleta Stan. 15m Followers 505 Following 2556 Posts - See Instagram photos and videos from Andreea Balan andreeabalanofficial.

Viața noastră nu a fost ușoară. Andreea Balan despre cum s-a zbatut intre viata si moarte. Ea susține că nu s-a așteptat vreodată că se va ajunge la divorț însă acceptă acest lucru și merge mai departe cu capul sus.

Andreea Bălan a luat foc. Andreea Bălan și Tiberiu Bălan formează un cuplu de luni bune dar evită să se afișeze împreună. Andreea Bălan o dă în judecată pe actuala iubită a fostului soţ.

Varianta - EDP Balan Voinea Andrei Stan autor Arina Damian. Pentru că mă. Cântăreața se bucură de un real succes pe plan profesional însă.

Mama cântăreței Andreea Bălan în lacrimi. Semestrul I Caiet de lucru. și au publicat mai multe imagini Andreea Bălan ar fi amenințat-o pe aceasta cu tribunalul pentru că se pare că nu este de acord ca cele mici să își petreacă.

1003 Stiri Mondene Viviana Sposub a confirmat că Andreea Bălan o dă în judecată. Ce i-a spus avocata. Au inteles in ce cacat au intrat luind bani si daruri de le eieu am priceput din suedia ce se intimplade aia eram mutcui sa spunte iubesc iubirea meami.

Cântăreața s-a căsătorit în 2019 cu actorul George Burcea și are doi copii. Andreea BalanTrebuie sa vina. Viviana Sposub primele declarații despre Andreea Bălan Sursa foto.

De curând în presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Bălan ar vrea să o dea în judecată pe Viviana Sposub. Din februarie cei doi merg pe drumuri separate dar intre ei va exista intotdeauna o legatura datorita celor doua fetite pe care le au si pe care le vor creste impreuna. La eMAG ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase.

Andreea Bălan o dă în judecată pe Viviana Sposub. Cei doi au decis să divorțeze un an mai târziu. Andreea Bălan este întruchiparea femeii puternice care a reușit de-a lungul timpului să răzbată printre obstacolele care i-au ieșit în cale.

A trecut prin despărțirea de Keo apoi divorțul de George Burcea iar când credea că în sfârșit și-a găsit fericirea. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni spunea Andreea Bălan pentru revista vivaro. Andreea Bălan își va ieși din minți când va afla.

Alege din oferta eMAGro. Andreea Bălan nu a avut în noroc în dragoste. Din cauza unei embolii amniotice a suferit un stop cardiac și au intervenit diferite complicații care au impus ca aceasta să sufere 3 intervenții chirurgicale.

A trecut moartea pe langa mine. Andreea Bălan și George Burcea au plecat în vacanță împreună cu cele două fetițe ale lor. Am fost inconstienta 20 de ore.

Andreea Bălan susține că l-a iertat pe George Burcea și că înțelege faptul că cei doi se aflau în etape diferite ale vieții în momentul în care s-au cunoscut. Ai căutat andreea balan cd. Ce gest nu a trecut cu vederea la George Burcea și Viviana Sposub Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani.

Este vorba despre George Burcea 27 de ani care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii. 4 poze - Vezi galeria foto Care este relația dintre Viviana Sposub și fiicele lui George Burcea. Înainte de a intra în sala de operaţii artista a mărturisit că are emoţii dar şi că este pentru ultima dată când apare cu o burtică de.

Vedeta de televiziune a luat atitudine şi a povestit pe. Într-un interviu acordat unui ziar Andreea a explicat faptul că cea de-a treia operație efectuată la sfârșitul lunii martie a fost. Andreea Bălan a născut cel de-al doilea copil la începutul lunii martie a acestui an.

Ce spune Andreea Bălan despre fostul soț. Andreea Bălan - familie și copii. După ce weekendul trecut Viviana și George Burcea și-au petrecut timpul cu fetele actorului iar concurenta de la Bravo ai stil.

Ella Maya și Clara Maria. Ultimul scandal izbucnit în showbiz-ul românesc le are ca protagoniste pe cele două dive sexy iar totul a pornit de la fetițele pe care Andreea Bălan le are în urma. Cântăreața nu a plecat singură ci alături de cele două fetițe ale ei Ella Maya care a împlinit luna aceasta vârsta de 5 ani și Clara Maria în vârstă de 2 ani și jumătate.

Artista o acuză pe Viviana că se foloseşte de imaginea fetiţelor ei. Micuțele au chiar și o poreclă pentru concurenta de la Bravo. Andreea Balan a trecut peste socul despartirii de George Burcea la doar 6 luni de la nunta.

Matematica si explorarea mediului. Care este relația Vivianei Sposub cu fiicele lui George Burcea. Citește ultimele știri despre Andreea Bălan.

Cântăreața Andreea Bălan 37 de ani a intrat într-un război juridic cu prezentatoarea Viviana Sposub 24 de ani femeia care se iubește în prezent cu George Burcea actorul aflat în proces de divorț cu artista. Cei doi au ales ca destinație Mauritius însă lucrurile nu au evolu. Când le-a cunoscut tânăra pe fetițele partenerului său de viață.

Gelozia bat-o vina. Andreea Bălan o dă în judecată pe Viviana Sposub. Andreea Bălan 37 ani a plecat într-o vacanță în Egipt imediat ce s-a despărțit de iubitul ei Tiberiu Argint.


Andreea Balan Dintodeauna Am Stiut Ca Voi Avea 2 Copii Si Sunt Foarte Fericita Ca Alaturi De George Burcea Am Realizat Acest Vis Frumos Clara Este Minunata Vesela Mereu Zambitoare Si


Andreea Bălan On The Challenges Of Being A Single Mother Of Two


Andreea Bălan E Gravidă Cu Al Doilea Copil Va Naște In Martie 2019 Libertatea


Drama Andreei Bălan După Ce A Fost La Un Pas De Moarte Nu Mai Pot Avea Copii Tvmania Ro


Andreea Bălan Dezvăluire Despre Următorul Ei Copil Ce Are De Gand Să Facă Artista Impact


Andreea Bălan și George Burcea Nu Mai Impart Același Pat Exclusiv


Recția Lui Tiberiu Argint Cand A Aflat Că Andreea Bălan Nu Poate Să Mai Aibă Copii Era Frica Ei Monden


Andreea Bălan și George Burcea Se Pregătesc De Al Doilea Copil Vreau Un Băiat Libertatea


Andreea Bălan Primele Dezvăluiri Despre Sarcină A Arătat Ecografia Bebelușului Click Mobile


Andreea Bălan și George Burcea Nu Mai Impart Același Pat Exclusiv


Prima Imagine Cu Cea De A Doua Fetiţă A Andreei Bălan Clara Maria


Andreea Bălan A Născut Ce A Declarat Artista Inainte De A Intra In Sala De Operaţii


După Trei Ani De Căsnicie și Doi Copii Andreea Bălan A Postat Un Mesaj Emoționant Ce Spune Despre Soțul Ei Impact


Declarația Andreei Bălan Cu Privire La Hainele Copiilor Qbebe Ro


De Ce Nu Mai Poate Face Copii Andreea Bălan De Asta A Părăsit O George Burcea


Andreea Bălan Trece Prin Momente Dificile Ce S A Intamplat Cu Fetița Ei Cea Mică Clara Maria Wowbiz


Andreea Balan Despre George Burcea Qbebe Ro


Andreea Bălan Supărată Că Legea Nu Permite Nașterea Cu Mamă Surogat Artista Mai Vrea Un Copil Unica Md


Exclusiv Ce Au Fost Capabile Să Le Facă Andreea Bălan și Alte Cantărețe Fiicelor Lor Evenimentul Zilei

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here