απεργια

Παράνομη κηρύχθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η σημερινή απεργία που προκήρυξε η ΠΟΣΕΚΕΠ σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών. Επιπλέον σε συνέχεια της αντίστοιχης μεγάλης.


Apergia Adedy Me Sygkentrwsh Sthn Plateia Sapfoys Ert Gr

Απεργία την Τρίτη.

απεργια. Νέα 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 1100 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ανακοίνωσε για την Τετάρτη 16 Ιουνίου η Εκτελεστική Επιτροπή. Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Ποιοι συμμετέχουν Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ Μετ εμποδίων αναμένονται οι μετακινήσεις αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που.

Πώς αναμένεται να κινηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας την Τετάρτη 16 Ιουνίου σύμφωνα με όσα είναι. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της 16ης Ιουνίου. Σε ισχύ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης 23.

Η απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου είναι η συνέχεια των προηγούμενουν κινητοποιήσεων ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση. Η bwin ένωσε τις φωνές 18 προσωπικοτήτων από την κοινωνική και αθλητική ζωή της χώρας προκειμένου το μήνυμά τους να φτάσει παντού. Αρκετός κόσμος δηλώνει στο open πως βρίσκεται.

Τετάρτη 16 Ιουνίου. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και από τις 0001 τα ξημερώματα έως τις 2400 τα μεσάνυχτα εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία με αφορμή το εργασιακό. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020.

Αλαλούμ επικρατεί με την απεργία των οδηγών φορτηγών καθώς ξαφνικά το Συνδικάτο έβγαλε ανακοίνωση ότι. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου η ΑΔΕΔΥ διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι εργαζόμενοι στο μετρό. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΜΜ ΕΣΗΕΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Καλεί μάλιστα τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το ΕΚΑ και άλλα σωματεία στις 1100 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και. Απεργίααπεργία 10 Ιουνίου. Στο μετρό και τα μέσα σταθερής τροχιάς τα 8 από 9 Σωματεία προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 900 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Με 24ωρη απεργία και στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην γενική απεργία της. Στο πλευρό των ΔΟΕ - ΟΛΜΕ η ΑΔΕΔΥ η οποία ανακοίνωσε την στήριξή της στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών την ερχόμενη Δευτέρα. Η υπουργός Παιδείας με ανακοίνωση της αφού ενημέρωσε για την εξέλιξη τόνισε ότι προχωράμε στην αξιολόγηση που αποτελεί σημαντική παράμετρο για τη.

Με ανακοινώσεις τους τα σωματεία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες καταγγέλλουν την κυβέρνηση μετά από διάφορα αντεργατικά μέτρα που πάρθηκαν στη διάρκεια της πρωτοφανούς. Η δημιουργία μιας πιο βιώσιμης κοινωνίας βρίσκεται στα χέρια μας. 14 Ιουνίου 2021 athenstransport 0.

Απεργίες σε Μετρό ΗΣΑΠ Τραμ και Λεωφορεία. Τις μέρες αυτές το Μετρό και τα υπόλοιπα Mέσα θα. Στάσεις εργασίας την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 Στάσεις εργασίας σε τρένα προαστιακό και συρμούς Μετρό προς Αεροδρόμιο.

Απεργίες και Στάσεις Εργασίας - ΜΜΜ Λεωφορεία Τρόλεϊ ΜΕΤΡΟ ΗΣΑΠ ΤΡΑΜ ΟΑΣΘ ΟΣΕ - Προαστιακός Πλοία. Απεργούν την Πέμπτη και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ - Τα λεωφορεία θα κινούνται 900 - 2100. Πανελλαδικές στάσεις εργασίας όπου κριθεί αναγκαίο από τα Σωματεία στις 19 20 και 23 Σεπτεμβρίου με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αντεργατικού αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Πιθανή η παράτασή της και ο αποκλεισμός των νησιών για όλη την εβδομάδα. Η κοινή ανακοίνωση των σωματείων των ηλεκτροδηγών στα τρία μέσα. Ελλάδα Παράνομη η απεργία των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση.

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά μετά την 24ωρη απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ενωση Ναυτικών Εμπορικού Ναυτικού. Κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία. Τρένα και προαστιακός.


Adedy Kanonika H 24wrh Apergia Th Deytera 11 Oktwbrioy 2021 Ta Mme Na Anaparagoyn Swsta Thn Eidhsh Especial Gr


A3iologhsh Adedy Kanonika H Apergia Twn Ekpaideytikwn Th Deytera Alfavita


H Gsee Sampotarei Th Megalh Apergia Ths 24hs Septembrioy Sofokleousin


Apergia Kata Toy Ergasiakoy Nomosxedioy Pws 8a Kinh8oyn Mesa Metaforas Kai Ploia Cnn Gr


Apergia 3ana Stoys Dromoys Gia To Ergasiako Nomosxedio Pws 8a Kinh8oyn Ta Mmm Cnn Gr


Ergasiako Paralyei O Dhmosios Tomeas Apo Thn 24wrh Apergia Ths Tetarths Poioi Apergoyn In Gr


Vgshc5xrpomlwm


Apergia Athens Transport


2bb5h 7fhjvjwm


3dincewwpd6zim


Panelladikh Apergia Kai Sygkentrwseis Diamartyrias Ths Gsee Stis 10 Ioynioy Nea Ektakth Epikairothta Rodos Dwdekanhsa Ellada Kosmos Politikh Oikonomia Koinwnia A8lhtika Politismos


A3iologhsh Adedy Kanonika H Apergia Twn Ekpaideytikwn Th Deytera Alfavita


Adedy Apofasise Apergia Se Olo To Dhmosio


H Apergia H Efhmerida Twn Syntaktwn


Ektakto 24wrh Apergia Thn Tetarth Sto Metro Eidhseis


Tcyduz Wdgnhhm


Apergia Poy 8a Ginoyn Shmera Sygkentrwseis Pws 8a Kinh8oyn Ta Mesa Metaforas In Gr


Apergia


Osa Prepei Na 3eroyme Gia Thn Apergia Ths Triths

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here